RIC

Qendra Diagnostike ‘ Royal Imaging Center’ me staf profesional, me përvoje evropiane si dhe me aparaturën më moderne të brendit të njohur botërorë ‘SIEMENS’ bën diagnostikimin e saktë dhe të shpejtë të sëmundjeve të ndryshme

Lokacioni

Royal Imaging Center gjindet në Magjistralen Prishtinë-Ferizaj kilometri i 5-të

Terminet

Në Royal Imaging Center mund të bëni edhe termine online, ne i kontrollojmë ato në çdo moment dhe u kthejmë përgjigje

Mirë se vini në faqen tonë

Lë termin për njërin nga shërbimet tona duke plotësuar kontaktformën

Në Royal Imaging Center mund të bëni edhe termine online, ne i kontrollojmë ato në çdo moment dhe u kthejmë përgjigje

reCaptcha *

Rezonance magnetike – MRI

Rezonance magnetike e të gjitha organeve dhe sistemeve të organizmit

Tomografi e kompjuterizuar – CT

Tomografi e kompjuterizuar – CT e të gjitha organeve dhe sistemeve të organizmit

Ultrasonografi diagnostike

Ultrasonografi diagnostike e organeve dhe sistemeve te organizmit

DEXA (densitometria e kockave)

DEXA (densitometria e kockave) si dhe shumë shërbime tjera

Për ne

 

Është hapur Qendra më e re Diagnostike ‘Royal Imaging Center ‘

Qendra Diagnostike ‘ Royal Imaging Center’ me staf profesional, me përvoje evropiane si dhe me aparaturën më moderne të brendit të njohur botërorë ‘SIEMENS’ bën diagnostikimin e saktë dhe të shpejtë të sëmundjeve të ndryshme.

Stafi ynë

Dr. Flamur Mushica

Dr. Flamur Mushica

Radiolog konsultant & Shef i ekipit

Specialist Radiologjisè diagnostike
SRO Langenthal , Bern, Zvicèr

Dr. Lirije Gashi -Sadiku

Dr. Lirije Gashi -Sadiku

Radiolog

Specialist I Radiologjisë në QKUK
Nga 2010 e profilizuar në diagnostikën e gjirit

Dr. Shkendije Nuza

Dr. Shkendije Nuza

Radiolog

Specialiste e Radiologjisë
Qendra Klinike Universitare, Prishtinë

Orari i punës

Orari i punës
Hëne – Premte: 08:00 – 20:00
Shtunë: 08:00 – 16:00
E diel: Nuk punohet

Kontakti

Kontakti
[email protected]
+383 45 191911 (recepsion)
+383 38 742845 (recepsion)
+383 49 194888 (recepsion)
+383 49 281444    (Teknik)   

Adresa
Km.5-të, Rruga Prishtinë Ferizaj
Zona Industriale, Prishtinë