RIC

Royal Imaging Center është qendër diagnostike e cila ofron 4 shërbime të rëndësishme radiologjike siç janë : 𝑹𝒆𝒛𝒐𝒏𝒂𝒏𝒄𝒂 𝒎𝒂𝒈𝒏𝒆𝒕𝒊𝒌𝒆 – 𝑴𝑹𝑰, 𝑻𝒐𝒎𝒐𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒂 𝒆 𝒌𝒐𝒎𝒑𝒋𝒖𝒕𝒆𝒓𝒊𝒛𝒖𝒂𝒓 – 𝑪𝑻, 𝑼𝒍𝒕𝒓𝒂𝒔𝒐𝒏𝒐𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒂 𝒅𝒊𝒂𝒈𝒏𝒐𝒔𝒕𝒊𝒌𝒆 𝒔𝒊 𝒅𝒉𝒆 𝑫𝒆𝒏𝒔𝒊𝒕𝒐𝒎𝒆𝒕𝒓𝒊𝒂 𝒆 𝒌𝒐𝒄𝒌𝒂𝒗𝒆 – 𝑫𝑬𝑿𝑨 me pajisje inovative si dhe me stafin profesional me një përvojë shumë vjeçare. Krejt këto së bashku mundësojn që diagnostifikimi të jetë i sakt. Për të kryer ndonjërin nga këto shërbime ju ftojmë që paraprakisht të caktoni termin në numrat tanë të telefonit. + 383 45 191911 ( Viber ) + 383 38 742845 + 383 49 194888 Ju mirëpret stafi i Royal Imaging Center “𝐷𝑖𝑎𝑔𝑛𝑜𝑧𝑎 𝑒 𝑠𝑎𝑘𝑡𝑒̈, ҫ𝑒𝑙𝑒̈𝑠𝑖 𝑖 𝑚𝑗𝑒𝑘𝑖𝑚𝑖𝑡 𝑡𝑒̈ 𝑠𝑢𝑘𝑠𝑒𝑠𝑠ℎ𝑒̈𝑚”.

Lokacioni

Royal Imaging Center gjendet në Magjistralen Prishtinë-Ferizaj km i 5-të

Terminet

Në Royal Imaging Center mund të bëni edhe termine online, ne i kontrollojmë ato në çdo moment dhe u kthejmë përgjigje

Mirë se vini në faqen tonë

Cakto termin për njërin nga shërbimet tona duke plotësuar kontaktformën

Në Royal Imaging Center mund të bëni edhe termine online, ne i kontrollojmë ato në çdo moment dhe u kthejmë përgjigje

reCaptcha *

Rezonance magnetike – MRI

Rezonance magnetike e të gjitha organeve dhe sistemeve të organizmit

Tomografi e kompjuterizuar – CT

Tomografi e kompjuterizuar – CT e të gjitha organeve dhe sistemeve të organizmit

Ultrasonografi diagnostike

Ultrasonografi diagnostike e organeve dhe sistemeve te organizmit

DEXA (densitometria e kockave)

DEXA (densitometria e kockave) si dhe shumë shërbime tjera

Për ne

𝐑𝐨𝐲𝐚𝐥 𝐈𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 është qendër diagnostike e cila falë stafit profesional me një përvojë evropiane, si dhe e pajisur me aparaturën më inovative mundëson diagnostikimin e saktë dhe të shpejtë të sëmundjeve të ndryshme.

Disa nga shërbimet tona janë:
☑️ 𝐑𝐞𝐳𝐨𝐧𝐚𝐧𝐜𝐞̈ 𝐦𝐚𝐠𝐧𝐞𝐭𝐢𝐤𝐞 – 𝐌𝐑𝐈.
☑️ 𝐓𝐨𝐦𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢 𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐣𝐮𝐭𝐞𝐫𝐢𝐳𝐮𝐚𝐫 – 𝐂𝐓.
☑️ 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚𝐬𝐨𝐧𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢 𝐝𝐢𝐚𝐠𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢𝐤𝐞.
☑️ 𝐃𝐄𝐗𝐀 (𝐝𝐞𝐧𝐬𝐢𝐭𝐨𝐦𝐞𝐭𝐫𝐢𝐚 𝐞 𝐤𝐨𝐜𝐤𝐚𝐯𝐞).
Këto shërbime mund të realizohet në Royal Imaging Center me teknologjinë më moderne të fjalës së fundit.
Rezultati mirret me të përfunduar ekzaminimi. Interpretimi bëhet nga mjeku specialist dhe në bazë të rezultatit bëhet trajtimi sipas protokoleve ndërkombëtare.
Për të kryer këto ekzaminime ju ftojmë që paraprakisht të caktoni termin në numrat tanë të telefonit.
+ 383 45 191911 ( Viber )
+ 383 38 742845
+ 383 49 194888
Ju mirëpret stafi i Royal Imaging Center
“𝐷𝑖𝑎𝑔𝑛𝑜𝑧𝑎 𝑒 𝑠𝑎𝑘𝑡𝑒̈, ҫ𝑒𝑙𝑒̈𝑠𝑖 𝑖 𝑚𝑗𝑒𝑘𝑖𝑚𝑖𝑡 𝑡𝑒̈ 𝑠𝑢𝑘𝑠𝑒𝑠𝑠ℎ𝑒̈𝑚”.

Stafi ynë

Dr. Flamur Mushica

Dr. Flamur Mushica

Radiolog konsultant & Shef i ekipit

Specialist Radiologjisè diagnostike
SRO Langenthal , Bern, Zvicèr

Dr. Lirije Gashi -Sadiku

Dr. Lirije Gashi -Sadiku

Radiolog

Specialist I Radiologjisë në QKUK
Nga 2010 e profilizuar në diagnostikën e gjirit

Dr. Shkendije Nuza

Dr. Shkendije Nuza

Radiolog

Specialiste e Radiologjisë
Qendra Klinike Universitare, Prishtinë

Orari i punës

Orari i punës
Hëne – Premte: 08:00 – 20:00
Shtunë: 08:00 – 16:00
E diel: Nuk punohet

Kontakti

Kontakti
[email protected]
+383 45 191911 (recepsion)
+383 38 742845 (recepsion)
+383 49 194888 (recepsion)
+383 49 281444    (Teknik)   

Adresa
Km.5-të, Rruga Prishtinë Ferizaj
Zona Industriale, Prishtinë