PËR NE

ROYAL IMAGING CENTER

Është hapur Qendra më e re Diagnostike ‘Royal Imaging Center ‘

Qendra Diagnostike ‘ Royal Imaging Center’ me staf profesional, me përvoje evropiane si dhe me aparaturën më moderne të brendit të njohur botëror ‘SIEMENS’ bën diagnostikimin e saktë dhe të shpejtë të sëmundjeve të ndryshme.

Prandaj edhe sllogani ynë është: Diagnoza e saktë, çelësi i mjekimit të suksesshëm!

Thirr Tani! Lë termin në numrin: +383 45 191 911