Service Category: Technology

Home / Technology
Tomografi e kompjuterizuar – CT
Service

Tomografi e kompjuterizuar – CT

Tomografia kompjuterike CT përdor një kombinim të rrezeve X dhe teknologjisë kompjuterike për të krijuar pamje të organeve të brendshme, kockave, indeve të buta dhe sistemit qarkullues të gjakut, të cilat tregojnë më shumë detaje sesa një radiografi e rregullt. Kur sygjerohet një ekzaminim me CT? Ekzaminimi me CT është një ekzaminim joinvaziv i cili...