Service Category: MRI

Home / MRI
Ultrasonografi diagnostike
Service

Ultrasonografi diagnostike

Ultrasonografia diagnostike Ultrasonografia diagnostike është një metodë imazherie që përdor valët e zërit me frekuencë të lartë për të prodhuar imazhe të strukturave brenda trupit tuaj. Imazhet mund të japin informacion të vlefshëm për diagnostikimin dhe trajtimin e një sërë sëmundjesh dhe gjendjesh. Ultrasonografia diagnostike apo ekografia përdoret për shumë arsye, përfshirë këtu: ⇨ Diagnostifikimin...