Service Category: Treatment

Home / Treatment
Ultrasonografi diagnostike
Service

Ultrasonografi diagnostike

𝐂̧𝐤𝐚 𝐞̈𝐬𝐡𝐭𝐞̈ 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚𝐬𝐨𝐧𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐚 𝐝𝐢𝐚𝐠𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢𝐤𝐞? Ultrasonografia diagnostike është një metodë imazherie që përdor valët e zërit me frekuencë të lartë për të prodhuar imazhe të strukturave brenda trupit tuaj. Imazhet mund të japin informacion të vlefshëm për diagnostikimin dhe trajtimin e një sërë sëmundjesh dhe gjendjesh. Ultrasonografia diagnostike apo ekografia përdoret për shumë arsye, përfshirë këtu:...