Ultrasonografi diagnostike

Home / Ultrasonografi diagnostike
Ultrasonografi diagnostike
Ultrasonografi diagnostike
Ultrasonografi diagnostike
Ultrasonografi diagnostike

Ultrasonografia diagnostike

Ultrasonografia diagnostike është një metodë imazherie që përdor valët e zërit me frekuencë të lartë për të prodhuar imazhe të strukturave brenda trupit tuaj.
Imazhet mund të japin informacion të vlefshëm për diagnostikimin dhe trajtimin e një sërë sëmundjesh dhe gjendjesh.

Ultrasonografia diagnostike apo ekografia përdoret për shumë arsye, përfshirë këtu:

⇨ Diagnostifikimin e sëmundjeve në fshikëzës së tëmthit.
⇨ Vlerësimin e rrjedhës së gjakut.
⇨ Kontrollimin e problematikave të gjirit.
⇨ Kontrollimin e gjëndrës tiroide.
⇨ Zbulimin e problemeve të prostatës.
⇨ Vlerësimin e inflamacionit të kyçeve (sinoviti).

Për një ekzaminimin të duhur me Ultrasonografia diagnostike apo ekografi, si dhe një diagnostifikim të saktë nga profesionistët tanë:
N’a kontaktoni në numrat:
+383 45 191911
+383 38 742845
+383 49 194888

Kabineti i Ultrazërit ofron: të gjitha ekzaminimet  ultrasonografike për inde, organe dhe sisteme të organizmit sipas protokoleve.

Ekskluzivitet : Diagnostika ultrasonografike e problematikave të gjirit.