Author: admin

Home / admin
Tips for Your Healthy and Beautiful Smile
Post

Tips for Your Healthy and Beautiful Smile

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ultrices ipsum non mattis pharetra. Integer laoreet non felis sit amet pharetra. Integer mollis eget felis non finibus. Nullam nibh mauris, fermentum vitae felis vehicula, aliquam bibendum sapien. In euismod velit vitae neque rhoncus congue. Aliquam luctus, sapien in consectetur cursus, quam urna euismod magna, sed...

Electric VS Traditional: Toothbrushes and Floss
Post

Electric VS Traditional: Toothbrushes and Floss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ultrices ipsum non mattis pharetra. Integer laoreet non felis sit amet pharetra. Integer mollis eget felis non finibus. Nullam nibh mauris, fermentum vitae felis vehicula, aliquam bibendum sapien. In euismod velit vitae neque rhoncus congue. Aliquam luctus, sapien in consectetur cursus, quam urna euismod magna, sed...

A Career In Dentistry – All You Need To Know!
Post

A Career In Dentistry – All You Need To Know!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ultrices ipsum non mattis pharetra. Integer laoreet non felis sit amet pharetra. Integer mollis eget felis non finibus. Nullam nibh mauris, fermentum vitae felis vehicula, aliquam bibendum sapien. In euismod velit vitae neque rhoncus congue. Aliquam luctus, sapien in consectetur cursus, quam urna euismod magna, sed...

Rezonance magnetike – MRI
Service

Rezonance magnetike – MRI

Rezonanca magnetike (MRI /RM ) – Rezonanca magnetike (MRI /RM ) është një ekzaminim imazherik joinvaziv dhe pa dhimbje, që përdor fushën elektromagnetike për të ndihmuar mjekët në diagnostikimin e sëmundjeve të ndryshme, si metodë plotësuese për metodat e tjera imazherike, – Rezonanca Magnetike mundëson imazhe të detajuara të të gjitha strukturave të trupit. Jep...

Tomografi e kompjuterizuar – CT
Service

Tomografi e kompjuterizuar – CT

Tomografia kompjuterike CT përdor një kombinim të rrezeve X dhe teknologjisë kompjuterike për të krijuar pamje të organeve të brendshme, kockave, indeve të buta dhe sistemit qarkullues të gjakut, të cilat tregojnë më shumë detaje sesa një radiografi e rregullt. Kur sygjerohet një ekzaminim me CT? Ekzaminimi me CT është një ekzaminim joinvaziv i cili...

Ultrasonografi diagnostike
Service

Ultrasonografi diagnostike

Ultrasonografia diagnostike Ultrasonografia diagnostike është një metodë imazherie që përdor valët e zërit me frekuencë të lartë për të prodhuar imazhe të strukturave brenda trupit tuaj. Imazhet mund të japin informacion të vlefshëm për diagnostikimin dhe trajtimin e një sërë sëmundjesh dhe gjendjesh. Ultrasonografia diagnostike apo ekografia përdoret për shumë arsye, përfshirë këtu: ⇨ Diagnostifikimin...

DEXA (densitometria e kockave)
Service

DEXA (densitometria e kockave)

Densitometria e kockave (DEXA) Osteoporoza është një humbje e konsiderueshme e dendësisë minerale të kockave që prek miliona gra, duke i vënë ato në rrezik për fraktura patologjike. Ne ofrojmë densitometri të kockave, e cila mat saktësisht dendësinë minerale të kockave (Bone Mineral Density- BMD), duke lejuar vlerësimin e rrezikut të frakturave së pacientit. Sistemi...

Shërbime tjera
Service

Shërbime tjera

Cfarë është Infiltrimi i periradikular/intra-artikular nën udhëheqje me CT? Shtylla kurrizore është burimi i dhimbjes dhe paaftësisë më shpesh se çdo pjesë tjetër e trupit. Dhimbja e shtyllës kurrizore mund të menaxhohet me procedura intervente analgjezike të drejtuara nga tomografia e kompjuterizuar(CT), të tilla si infiltrimi/bllokimi periradikular dhe intra-artikular. Një injeksion periradikular/intra-artikular i steroideve ofron lehtësim afatshkurtër(mesatarisht...

Important Reasons for Dental Consultations
Post

Important Reasons for Dental Consultations

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ultrices ipsum non mattis pharetra. Integer laoreet non felis sit amet pharetra. Integer mollis eget felis non finibus. Nullam nibh mauris, fermentum vitae felis vehicula, aliquam bibendum sapien. In euismod velit vitae neque rhoncus congue. Aliquam luctus, sapien in consectetur cursus, quam urna euismod magna, sed...